Et samlingssted for lokal kystkultur ....

KYSTENS DAG MARKERES VED KYSTLAGET

Lørdag 11. juni fra Kl. 11.00 markeres "Frivillighetens dag" på "Kystlagstunet" ved Bankløkka Båthavn. Flere organisajoner vil være tilstede og vise litt av hva som foregår i de ulike lag og foreninger.

Redningsselskapet, Kajakklubben, Roklubben, Husflidslaget, Undervannsklubben, Horten Havnevesen og Røde Kors-båten fra Tjøme vil være tilstede. Korpset "Blås i det" vil underholde fra kl. 12.00

Kystlaget vil vise hvordan en Strandebarmer kan restaureres, og det vil bli gitt innføring i ulike knuter og knop. Motorverkstedet vil vise noen av sine klenodier av gamle motorer og dampmaskiner.

Det blir salg av vafler, is og brus, og anledning til å grille pølser.

Roklubben viser ulike konkuransebåter, og Kajakklubben vil demonstrere kajakker og teknikker

Ved våre båtplasser vil det ligge Strandebarmer og to fine tresnekker

Det vil være åpent i Båthall og Motorverksted, der det vil foregå aktiviteter som viser litt av det vi sysler med i det daglige

"Eliasbåten" vil være på plass til glede for barna

Husflidslaget vil demonstrere blant annet repslaging

Vi ser fram til en aktiv dag på "Kystlagstunet", der store og små helt sikkert vil finne mye som engasjerer og begeistrer. Vel Møtt!!

VELKOMMEN TIL HORTENSTANGEN KYSTLAG

logo1

Vi er et lokallag i Forbundet KYSTEN og skal være et forum for alle Kysten-medlemmer i nordre Vestfold, dvs nord for Tønsberg. Lag, foreninger og enkeltpersoner skal være våre samarbeidspartnere.

Les mer …

STORE ENDRINGER PÅ KYSTLAGET

Siden forrige oppdatering av nettsidene, har det skjedd en hel del på Kystlaget. Østre svalgang er bygget inne, med støpt og isolert golv, vegger og tak. Tykkelseshøvel er anbragt her, i det som skal bli vår "Maskinhall" i tilknytning til Båthallen. 

IMG 6778

Les mer …

UTSATT STRAND BLIR SKJERMET HAVN

IMG 6575

Slik så det ut høsten 2020 da nordavinden sto rett inn mot Kystlaget. Nordlandsbåten lå helt nedsunken, og strandebarmeren lå og slo mot steinene. Heldigvis ble ingen større skade gjort på noen av båtene.

Les mer …

Hortenstangen Kystlag

2005 © 2022

Med alle rettigheter

X

Right Click

No right click