Et samlingssted for lokal kystkultur ....

VELKOMMEN TIL HORTENSTANGEN KYSTLAG

logo1

Vi er et lokallag i Forbundet KYSTEN og skal være et forum for alle Kysten-medlemmer i nordre Vestfold, dvs nord for Tønsberg. Lag, foreninger og enkeltpersoner skal være våre samarbeidspartnere.

Les mer …

Hortenstangen Kystlag ønsker alle sine medlemmer og støttespillere en GOD JUL og et GODT NYTTÅR!

Mye spennende har skjedd ved Kystlaget i inneværende år. Utvidelse av Båthall/Maskinhall, og ny småbåthavn der vi har fått plass til våre Strandebarmere og Rotravaljen. Som en del av Forbundet Kysten, er vårt arbeid med klinkbygde båter nå kommet med på UNESCOS verdensarvliste. Det gir oss ekstra motivasjon til å få våre flytende klenodier restaurerte og klare for bruk. Nå senker Julefreden seg over byen og Kystlaget, og vi ser fram mot trivelige aktiviteter over nyttår. Vi kommer tilbake med "reportasje" om arbeidet med Strandebarmerne over julehøytiden. Inntil da sier vi GOD JUL !

STORE ENDRINGER PÅ KYSTLAGET

Siden forrige oppdatering av nettsidene, har det skjedd en hel del på Kystlaget. Østre svalgang er bygget inne, med støpt og isolert golv, vegger og tak. Tykkelseshøvel er anbragt her, i det som skal bli vår "Maskinhall" i tilknytning til Båthallen. 

IMG 6778

Les mer …

UTSATT STRAND BLIR SKJERMET HAVN

IMG 6575

Slik så det ut høsten 2020 da nordavinden sto rett inn mot Kystlaget. Nordlandsbåten lå helt nedsunken, og strandebarmeren lå og slo mot steinene. Heldigvis ble ingen større skade gjort på noen av båtene.

Les mer …

Hortenstangen Kystlag

2005 © 2022

Med alle rettigheter

X

Right Click

No right click